Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny yderdør - pris | Beregn pris på levering og montering af døre

Ny yderdør - beregn pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad en ny yderdør koster? Prøv vores prisberegner, og få svaret med det samme pr. mail.

Når du beregner en pris på en yderdør med beregneren øverst på siden, så modtager du en vejledende pris på leveringen og monteringen en yderdør - altså totalprisen for opgaven.

Prisen, du beregner, er en vejledende pris på en ny yderdør. Det betyder, at prisberegneren kan levere en vurdering af prisniveauet for din opgavetype, ud fra de detaljer som du har indtastet.

Prisberegneren er altid helt gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser på yderdøre, nye vinduer og tagvinduer, som du har behov for.

Hvordan beregner du din pris? Find en vejledning her

Yderdøre med glas eller massiv dør?

En yderdør - også kaldet en facadedør - kan være en terrassedør, en hoveddør, en kælderdør eller lignende. En yderdør er monteret i husets facade og fungerer som en del af klimaskærmen. Derfor er det også vigtigt, at monteringen af yderdøren udføres korrekt, og at yderdøren er af høj kvalitet.

Man har flere valgmuligheder, når man skal vælge nye yderdøre:

  • Materiale: En yderdør i plast, træ eller træ/alu?
  • Udseende: Vil du have en yderdør med glas (også kaldet en rammedør), hvor dele af døren består af ruder, eller en massiv yderdør (også kaldet en pladedør) i træ eller et lignende hårdt materiale?
  • Størrelse: Skal yderdøren være en enkeltdør (1-10 glas) eller en dobbeltdør (20 glas)?

Er du i tvivl om, hvilken yderdørstype du skal vælge, så spørg gerne din fagmand til råds.

Beregn en pris - Book et møde - Indhent et tilbud på en yderdør

Da mange af vores brugere har brug for mere end en vejledende pris på en yderdør, tilbyder vi også - som en gratis og uforpligtende service - at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på leveringen og montering af yderdøre.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren, sørger vi derfor for at kontakte dig snarest muligt med henblik på at hjælpe dig videre i processen.

Vi tilbyder at arrangere et personligt møde med en fagmand, som har tid til og mulighed for at se på din opgave og udarbejde et godt tilbud på din opgave.

Fagmanden kommer hjem til dig, og du bestemmer selv tidspunktet. Er et møde ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores medarbejder kontakter dig.

Læs mere om Vindues-pris.dk og vores gratis service her