Free cookie consent management tool by TermsFeed Vejledning til brugen af prisberegneren | Vindues-pris.dk

Vejledning til Vindues-pris.dk

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

På Vindues-pris.dk kan du finde informationer om vinduer og døre, og beregne priser på leveringen og monteringen af nye døre og vinduer.

Prisberegneren er altid helt gratis og uforpligtende at anvende, og du er velkommen til at beregne lige så mange priser, som du har behov for.

Sådan beregner du din pris

Du kan beregne priser på vinduer, døre og tagvinduer på samme tid.

  1. Vælg den kategori, som din vinduesopgave passer ind i: nye vinduer, nye facade- og terrassedøre, tagvinduer (vælg gerne flere kategorier, når det er relevant).
  2. Vælg vælg materialet (træ, plast, plast/alu) og/eller typen.
  3. Indtast antal i stueetagen og antal på øvre etager.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.
  5. Du modtager nu din vejledende pris pr. mail.

Hvorfor skal jeg ikke indtaste vinduernes mål?

For at gøre din prisberegning så nem og hurtig som muligt, har vi prædefineret vinduernes mål ud fra gennemsnitsmålene på de mest anvendte vinduestyper på landsplan.

Beregneren tager altså ikke højde for de nøjagtige størrelser på vinduerne, men beregner en vejledende pris ud fra den mest solgte størrelse inden for vinduestypen.

Vil du have en præcis og endelig pris, så er det nødvendigt at afholde et personligt møde med en fagmand, som kan tage udgangspunkt i alle din opgaves detaljer og specifikationer.

Efter din prisberegning

Når du har indtastet din opgave i prisberegneren sammen med dit navn og dine kontaktoplysninger, sørger vi for at kontakte dig pr. telefon snarest muligt.

Vi kontakter dig kun med henblik på at hjælpe dig videre med dit projekt - vi tilbyder at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en vinduesmontør, som kan give et konkret tilbud på din vinduesopgave.

Denne service er altid gratis for dig som bruger af vores hjemmeside, og er et møde ikke relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om Vindues-pris.dk og vores gratis service her

Passer din vinduesopgave ikke ind i beregneren?

Hvis du har en helt særlig vinduesopgave, som ikke passer ind i prisberegneren her på siden, har du muligheden for at beskrive din opgave i vores beskrivelsesformular på vores moderside Prisberegning.dk.

Når du beskriver en opgave i vores opgaveformular, vil en af vores kyndige medarbejdere snarest muligt ringe dig op og vejlede dig om din opgave. Hertil vil du få et tilbud om et gratis og uforpligtende møde med en fagmand, som kan give dig et tilbud på din opgave.

Du kan beskrive din opgave her - Prisberegning.dk