Free cookie consent management tool by TermsFeed Montering af vinduer - priser | Beregn prisen på nye vinduer her

Montering af vinduer - priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Er det på tide at skifte de gamle vinduer ud med ny kvalitetsvinduer? Prøv vores online beregner og få en vejledende pris på din vinduesmontering nu!

Vinduer skal monteres korrekt - ellers risikerer man varmetab, dårligt indeklima og i værste fald råd og fugtskader. Derfor er det i langt de fleste tilfælde klogest at antage en kompetent vinduesmontør til din vinduesmontering - så er du sikret det bedste resultat.

På Vindues-pris.dk kan du beregne priser på levering og montering af nye vinduer på ganske få minutter. Indtast din opgave i beregneren, klik på ‘Beregn prisen’, og anfør din mailadresse, så får du din vejledende pris på vinduesmontering pr. mail med det samme - helt gratis og uforpligtende.

Find en grundig vejledning til din prisberegning her - Vejledning

Indhent et tilbud på din vinduesmontering

Prisberegneren leverer det, der kaldes en vejledende pris på at montere vinduer eller et prisoverslag - en informeret vurdering af prisniveauet på din opgavetype.

Vil du gerne have et konkret tilbud på vinduesmontering, så vil vi også gerne hjælpe dig med dette. Vi tilbyder - helt gratis og uforpligtende - at arrangere et personligt møde med en vinduesmontør, som har mulighed for at komme hjem til dig, se på din opgave og udarbejde et godt tilbud på monteringen af nye vinduer.

Derfor ringer en af vores medarbejdere dig op snarest muligt efter din prisberegning. Hvis du ikke er interesseret i et gratis møde, eller hvis opgaven ikke er aktuel, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om mødet med vinduesmontøren her