Free cookie consent management tool by TermsFeed Udskiftning af vinduer og døre - priser | Beregn vinduespriser nu

Udskiftning af vinduer og døre - priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Overvejer du at udskifte husets gamle vinduer? Måske også yderdørene? Prøv vores online beregner, og få en pris på din vinduesudskiftning nu!

Prisberegneren er nem, hurtig og helt uforpligtende at anvende. Sådan gør du:

  1. Indtast din vinduesopgave i beregneren med de relevante oplysninger.
  2. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast din mailadresse.
  3. Du modtager nu din vejledende pris på udskiftning af vinduer og døre pr. mail.

Du kan vælge, om du kun vil have udskiftet vinduer, vinduer og døre, eller kun have udskiftet dørene. Du kan altså definere opgavetypen ud fra dine særlige behov.

Find en vejledning til prisberegneren her - Vejledning

Hvem udskifter vinduer og døre?

Da døre og vinduer er en del af klimaskærmen - altså den barriere, der beskytter husets indre mod vind og vejr - er det ikke kun vigtigt, at vinduerne og dørene er af høj kvalitet. Det er også vigtigt, at de er monteret på den rigtige måde.

Derfor er udskiftningen af vinduer og døre sjældent en “gør det selv”-opgave, med mindre man altså er håndværker.Typisk er det en tømrer eller en entreprenør, der udskifter vinduer og døre.

Monteres nye vinduer eller døre forkert, kan man risikere varmetab, dårligt indeklima samt vejrskader på de nye vinduer og døre.

Indhent et tilbud på din dør- og vinduesudskiftning

Med prisberegneren på Vindues-pris.dk får du en vejledende pris på at udskifte vinduer og døre. Det betyder, at prisen, du beregner, er en informeret vurdering af prisniveauet på din opgavetype.

Vil du også gerne have en endelig pris - altså et konkret tilbud på at udskifte vinduer og døre - så vil vi også gerne hjælpe dig med dette.

Som en gratis og uforpligtende service tilbyder vi at arrangere et møde med en lokal vinduesmontør, som kan komme hjem til dig, se på din opgave og give dig et godt tilbud på din opgave.

Dette koster ikke noget, og hvis et personligt møde ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej, når vores medarbejder ringer dig op.

Book et møde hjemme hos dig selv - Se her hvordan