Free cookie consent management tool by TermsFeed Pris på nye sprossede vinduer | Beregn din vinduespris online

Pris på nye sprossede vinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad nye sprossevinduer koster? Få svaret nu med vores online prisberegner!

Med prisberegneren kan du beregne priser på sprossede vinduer - også kaldt bondehusvinduer - i forskellige størrelser og materialer.

Sådan beregner du din pris: Vælg kategorien 'Nye vinduer', og vælg materialet, som vinduerne skal være konstrueret i. Vælg 'Sprossevinduer/bondehusvinduer', find så den rette størrelse og indtast antal. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger. Tjek din indbakke - her har du fået en mail med din vejledende pris på nye vinduer med sprosser.

Find mere info om vores gratis og uforpligtende prisberegner her

Sprossevinduer i træ, plast eller træ/alu?

Sprosser er lister, der er fastgjort inde i vinduesrammen, og som opdeler vinduerne i mindre felter. Sprossevinduer er klassiske og smukke og fås i flere forskellige størrelser og udformninger.

Uanset om dine nye sprossede vinduer er i træ, plast eller træ/alu, er det vigtigt at investere i vinduer af høj kvalitet. Køber du sprossevindueren for billigt, kan du nemlig risikere, at listerne ikke er tilstrækkeligt isolerende eller ikke slutter tæt. I sådanne tilfælde kan man spilde mange penge på varmetab.

Få et tilbud på nye vinduer med sprosser

Vil du gerne godt i gang med dit vinduesprojekt, så er Vindues-pris.dk et godt sted at starte!

Ud over en vejledende prisberegning, som giver dig et godt indblik i prisniveauet for din opgavetype, tilbyder vi nemlig også gratis hjælp til at indhente et konkret tilbud på nye sprossede vinduer.

Når du indtaster dine kontaktoplysninger i beregneren sammen med din vinduesopgave, sørger en af vores medarbejdere derfor for at ringe dig op snarest muligt og tilbyde dig at arrangere et personligt møde med en lokal vinduesmontør - helt gratis.

Vinduesmontøren kommer hjem til dig, ser på din opgave og udarbejder så et godt tilbud på dine nye vinduer med sprosser.

Vil du vide mere om dit gratis møde? Find info her