Free cookie consent management tool by TermsFeed Få prisen på udskiftning af vinduer | Beregn din pris online nu

Få prisen på udskiftning af vinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Er dine vinduer og døre nedslidte og trænger til at blive udskiftet, og ved du ikke, hvor du skal begynde, kan Vindues-pris.dk hjælpe dig i gang.

Med prisberegneren starter du med at udregne en vejledende pris på montering af nye vinduer til din bolig. Du vælger hvilke vinduer, du skal have monteret og noterer antal.

Du udfylder de resterende felter og modtager så en prisindikation pr. mail på nye vinduer og døre. Du skal være opmærksom på at tilbuddet, du modtager, er et vejledende prisoverslag, der udelukkende skal give dig en idé om prisniveauet for udskiftning af vinduer. Prisen er udregnet efter højeste fællesnævner på landsplan. Derfor vil du kunne opleve, at et tilbud fra en håndværksmester ser anderledes ud end det beregnede.

Vi anbefaler derfor, at du får en håndværker til at foretage en vurdering af opgaven og komme med et tilbud, der er baseret på din aktuelle opgave. Det er den eneste måde, hvorpå du vil kunne få en nøjagtig pris på montering af nye vinduer og døre.

Få et gratis møde med en håndværker

Vi kontakter dig telefonisk i forbindelse med din prisberegning for at høre, om du skulle være interesseret i at få arrangeret et møde med en dygtig vinduesmontør fra dit eget lokalområde.

Vi har et stort netværk af samarbejdspartnere og dækker det meste af Danmark. Så står du over for en vinduesudskiftning, er det en effektiv og hurtig måde at finde en god vinduesmontør.

Arrangerer vi et møde for dig med en håndværker, er det gratis og uforpligtende. Tømeren kommer forbi og får en snak med dig om opgaven, ser forholdene an og stykker et konkret tilbud sammen til dig på udførelsen af opgaven.

Mangler du inspiration til hvilken type vindue, du skal have sat i din bolig, kan du læse mere om muligederne i prisberegneren under Vinduestyper og døre.

Husk også at tage højde for din hustype, når du udvælger vinduer.

Beregn en pris på vinduer og døre med det samme - det tager kun 2 minutter!