Free cookie consent management tool by TermsFeed Priser på nye hoveddøre | Beregn totalprisen på en ny hoveddør

Priser på nye hoveddøre

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Er det på tide at udskifte hoveddøren? Prøv vores online beregner, og få en pris på en ny hoveddør nu - helt gratis og uforpligtende.

Hoveddøren er noget af det første, dine gæster ser, når de ankommer til dit hjem. Derfor kan det også være en god idé at investere i en kvalitetsdør, der passer perfekt til din ejendoms stil og udseende.

Med vores prisberegner kan du beregne priser på forskellige former for hoveddøre. Husk at hoveddørene, som du kan se i beregneren, repræsenterer den overordnede kompleksitetsgrad, og ikke nødvendigvis den faktiske dør.

Hvordan beregner du en pris på en ny hoveddør? Find en vejledning her

Hoveddøre med glas eller massive hoveddøre?

Hoveddøre fås i mange forskellige udformninger, stilarter og materialetyper. Det betyder, at du både kan få monteret hoveddøre med glas - såkaldte rammedøre - og massive hoveddøre - pladedøre.

Du kan se grafiske tegninger af de forskellige dørtyper her.

Hoveddør i træ

Hoveddøre i træ er klassiske og ser varme og organiske ud. En trædør kan udformes i de fleste hårde træsorter, og du har derfor god mulighed for at vælge den farve og tekstur, der passer bedst til dit hus.

En hoveddør i træ skal vedligeholdes en gang imellem - bl.a. ved lakering eller maling. Den ekstra indsats opvejes dog af dørens flotte udseende.

Hoveddør i træ/alu

Ønsker du en mere vedligeholdelsesnem løsning, der indvendigt stadig har et varmt og organisk udtryk, så kan du vælge en hoveddør i træ/alu. Udenpå er hoveddøren beklædt med en vejrbestandig aluminiumsbeklædning, men kernen og indersiden af døren er af træ.

Aluminiumsfacaden passer ikke til alle hustyper, men kan være en rigtigt god løsning til parcelhuse og huse af nyere dato.

Hoveddør i plast

Hoveddøre i plast er meget vedligeholdelsesnemme. De er desuden ofte noget billigere end trædøre, og der er ingen risiko for råd og svamp og en væsentligt lavere risiko for utætheder.

Hoveddøre i plast ser dog i nogle tilfælde lidt klodsede og massefabrikerede ud, så vælg med omhu.

Til erhvervsejendomme, skoler, børnehaver og lignende er hoveddøre i plast et oplagt valg.

Få et gratis tilbud på din nye hoveddør - læs her hvordan