Free cookie consent management tool by TermsFeed Beregn prisen på nye dannebrogsvinduer | Vinduespris på 2 min

Beregn prisen på nye dannebrogsvinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Få opsat nye Dannebrogsvinduer - start projektet her!

Er dine gamle vinduer utætte og så nedslidte, at det er tid til at få dem udskiftet med nye, så kan du finde frem til en god vinduesmontør her.

Med prisberegneren kan du beregne en pris på nye dannebrogsvinduer på 2 minutter.

Du indtaster din opgave i prisberegneren øverst på siden og modtager straks efter en mail med et vejledende tilbud på levering og montering af nye vinduer.

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris på udskiftning af de gamle vinduer og montering af nye med prisberegneren. Du udfylder antallet af vinduer ud fra den vinduestype, du skal have monteret. Du kan læse mere om, hvordan prisberegneren skal udfyldes under menupunktet Vejledning.

Du skal være opmærksom på, når du læser tilbuddet, at det er en vejledende pris på levering og montering af nye dannebrogsvinduer. Tilbuddet er en prisindikation på opsætning af nye vinduer, og skal give dig en idé om, hvorledes et tilbud på udskiftning af dine dannebrogs vinduer kan se ud.

Ønsker du et konkret tilbud, med en præcis pris, er du nødt til at have en fagmand forbi og foretage en vurdering af opgaven.

Få et gratis tilbudsmøde

I forbindelse med din prisberegning vil vi derfor tilbyde dig at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en vinduesmontør.

Vi kontakter dig telefonisk og får en snak om din opgave, så vi kan finde frem til den helt rette vinduesmontør til dig. Skulle du være interesseret i at få et møde, aftaler vi dato og tidspunkt. Så står vi for arbejdet med at finde frem til en håndværker fra dit lokalområde, der kan montere dine nye dannebrogsvinduer.

Vi har stor erfaring med at arrangere møder mellem private og fagfolk og har samarbejdspartnere over hele landet. Vi stræber efter at finde en fagmand til dig fra dit eget lokalområde, så du vil møde en lokalkendt håndværker.

Med Vindues-pris.dk finder du hurtigt en håndværker, og du slipper for bøvlet med at finde frem til den rette. Det ordner vi for dig, så du vil få en behagelig og effektiv proces omkring din vinduesrenovering.