Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny dør - Træ, plast og træ/alu | Beregn prisen på nye døre her

Ny dør - Træ, plast og træ/alu

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Skal du have ny facadedør? Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på en ny dør nu - helt gratis og uforpligtende.

Det er nemt og hurtigt at beregne en pris på en ny dør: Bare indtast din opgave i beregneren sammen med din mailadresse og klik på ‘Beregn prisen, så får du din vejledende pris på en ny facadedør pr. mail med det samme.

Find en vejledning til vores prisberegner her.

Ny trædør

Trædøre fås i mange forskellige træsorter og udformninger. Typisk taler man om enten en massiv trædør - også kaldet en pladedør - eller en trædør med et eller flere glaspartier - også kaldet en rammedør.

En trædør er et godt valg til klassiske ejendomme, såsom villaer, på grund af materialets flotte organiske udseende. Trædøre skal dog vedligeholdes for at beholde det flotte udseende. Efter en årrække vil det typisk være nødvendigt at lakere eller male døren på ny.

Ny dør i træ/alu

En dør i træ/alu er en dør, der er opbygget af en trækerne med en beklædning af aluminiumsprofiler på dørens yderside. Aluminiumsoverfladen fungerer beskyttende mod vind og vejr og minimerer behovet for vedligeholdelse.

Træ/alu-døre fås i forskellige udformninger og farver, med og uden glaspartier og som enkelt og dobbeltdøre. En af de store fordele ved en træ/alu-dør er, at man kan bevare træets organiske og varme udseende på indersiden, samtidig med at nyde godt at aluminiumsbeklædningens styrke på dørens yderside.

Ny plastdør

En plastdør - også kaldet en plastikdør - er en solid, slidstærk og billigere dørtype. Denne dørtype vælges især til terrassedøre, altandøre, kælderdøre og lignende.

Plastdøre kræver stort set ingen vedligeholdelse, men har også et udseende, der i visse sammenhænge kan virke en smule klodset.

Plastdøre er især velegnede til skoler, institutioner, lagerhaller o.l. erhvervsejendomme, da de er meget nemme at rengøre og tåler rigtigt meget.

Book et møde og indhent et tilbud på en ny dør - Se her hvordan