Free cookie consent management tool by TermsFeed Ny udvendig dør - pris | Beregn prisen på en ny facadedør her

Ny udvendig dør - pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster en ny dør? Prøv vores online beregner og få din vejledende pris nu - hurtigt, nemt og helt uforpligtende.

Udvendige døre - også kaldet facadedøre - er døre, der er monteret i husets yderste mure. En ny udvendig dør skal både fungere som klimaskærm, sikkerhedsforanstaltning og flugtvej i tilfælde af brand. Derfor er det vigtigt at døren, du investerer i, er af høj kvalitet og er monteret korrekt.

Der er hurtigt og enkelt at beregne en pris på leveringen og monteringen af en ny dør:

  1. Under 'Nye facade- og terrassedøre' vælger du materialet - træ, plast eller træ/alu?
  2. Vælg den ønskede dørtype.
  3. Indtast antal døre ud for den rette etage (stueetagen eller øvre etager).

Når du klikker på ‘Beregn prisen’ og indtaster din mailadresse, så sender vi din vejledende pris pr. mail med det samme - så enkelt er det.

Læs en grundigere vejledning til din prisberegning her

Ny dør - hoveddør, kælderdør, altandør eller terrassedør?

Når man vælger en eller flere nye udvendige døre, så er det en god idé at overveje udseendet og vedligeholdelsen samt den daglige anvendelse, før man beslutter sig.

En ny dør i træ er flot og klassisk og er særligt velegnet, når du skal have ny hoveddør. Hoveddøren er blandt det første, som gæster ser, når de ankommer til dit hus, så her er det en god idé at investere lidt ekstra - både mht. tid brugt på vedligeholdelse og penge.

Skal man have ny kælderdør, så kan det dog være en god idé at overveje en dør i plast. Plast kræver mindre vedligeholdelse end træ, og da kælderdøren sjældent ses af gæster, er det mindre vigtigt, om døren er klassisk og ser organisk ud.

Vil du have hjælp til at vælge den rette dør, så spørg med fordel din fagmand, når du indhenter et tilbud på leveringen og monteringen af din nye dør.

Indhent et tilbud på en ny dør

Vil du gerne have et konkret tilbud på en ny dør, så vil vi også meget gerne hjælpe dig med dette.

Som en gratis og uforpligtende service tilbyder vi at arrangere et personligt møde med en fagmand hjemme hos dig, som kan give et godt tilbud på din opgave.

Til dit møde har du mulighed for at få hjælp til at vælge den rigtige dørtype, få svar på dine spørgsmål og få en konkret og endelig totalpris på en ny dør.

Indtast dine kontaktoplysninger sammen med din opgave i beregneren - så kontakter vi dig snarest muligt angående dit gratis møde.

Læs mere om vores gratis service her - Om Vindues-pris.dk