Free cookie consent management tool by TermsFeed Forbered dig inden mødet med håndværkeren | Vindues-pris.dk

Forbered dig inden mødet med håndværkeren

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

God forberedelse sikrer god kommunikation.

Inden mødet med håndværkeren er det en god idé at forberede sig godt.

Det er vigtigt, at du kan give en grundig beskrivelse af, hvad du skal have udført, og om der er nogle specielle hensyn, der skal tages højde for.

Undersøg de forskellige vinduestyper, særligt med hensyn til hvilken form for rammer du gerne vil have på dine vinduer. Det er en god idé at kigge på fordele og ulemper ved alle tre typer - træ, træ/alu og plast - så du kan få en god snak med håndværkeren om det bedste valg.

Særlige energikrav til vinduer

Når man udskifter vinduerne, er der nogle byggetekniske krav, der skal overholdes. Det er især i forhold til isolering og energiforbedringer. Du kan læse mere om reglerne på www.bygningsreglementet.dk

Hvis du går efter vinduer, der er DVV certificeret, er du sikker på at vinduerne opfylder diverse krav og myndighedsbestemmelser omkring kvalitet og holdbarhed af vinduet i forhold til det danske klima. Ved køb af DVV-mærkede vinduer, er du sikker på at vinduerne overholder og lever op til de energikrav, der er til nye vinduer.

Planlægger du en større renovering, hvor du eventuelt skal have lavet huller til nye vinduer, indsat gulv-til-loft vinduer eller have lavet en terrassedør, skal du muligvis have fat i plantegninger og ansøge kommunen om lov til at lave disse ændringer.

Få kontrakt på arbejdet

Når du skal have skiftet vinduerne, anbefaler vi, at du indgår en kontrakt med den håndværker, der skal udføre arbejdet.

Kontrakten skal hjælpe dig med håndteringen ved eventuelle fejl og mangler, så der ikke opstår konflikter imellem dig og håndværkeren.

Læs mere om kontraktindgåelse her.