Free cookie consent management tool by TermsFeed Priser på levering og montering af vinduer - online pris på 2 min.

Priser på levering og montering af vinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Nye vinduer giver dit hus et visuelt løft. Huset kommer til at se nyt ud, og du vil få gavn af den moderne vinduesteknologi og spare penge på varmeregningen.

Med prisberegneren på Vindues-pris.dk kan du undersøge og beregne vejledende priser på nye vinduer i træ, træ/alu og plast.

Indtast din opgave i prisberegneren øverst på siden og modtag et vejledende tilbud på levering og montering af nye vinduer.

Du skal være opmærksom på at prisen, du beregner, er vejledende for den angivne opgave. Prisen er udregnet efter højeste fællesnævner på landsplan, og du skal betragte vinduesprisen som vejledende for prisniveauet for en vinduesmontering.

Ønsker du at modtage et konkret tilbud på en vinduesmontering, med en vindues pris der baserer sig på dine forhold og situation, skal du have en håndværker til at se opgaven an og komme med en vurdering herudfra.

Derfor tilbydes du, i forbindelse med din prisberegning, at få arrangeret et gratis og uforpligtende møde med en fagmand.

Få et gratis og uforpligtende møde

Vi kontakter dig telefonisk, efter at du har foretaget en prisberegning. Vi får en snak om din vinduesudskiftning og hører, om du skulle være interesseret i at få en håndværker forbi og foretage en vurdering og afgive et tilbud med en konkret pris på vinduer.

Vindues priser - for levering og montering - kan veksle meget fra region til region, og derfor samarbejder vi med lokale håndværkere over hele Danmark. Vi stræber efter altid at arrangere møder mellem fagfolk og private fra samme lokalområde, så du vil møde en lokalkendt håndværker og f.eks. ikke skal betale for unødvendige kørsel.

Vi har stor erfaring med at formidle møder mellem private og fagfolk og dækker Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Vindues-pris.dk er en effektiv og hurtig måde at finde en god og dygtig håndværker, der kan stå for montering af dine nye vinduer - lige meget hvor du er i Danmark.

Beregn en pris med det samme, og få sat gang i din vinduesudskiftning.