Free cookie consent management tool by TermsFeed Vinduer i plast - pris | Få prisen på nye plastvinduer på 2 min.

Vinduer i plast

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Plastvinduer er vinduer med rammer og karme i plast.

Plastvinduer har den fordel, at de ikke skal males. Rammer og karme er typisk lavet af gennemfarvede pvc-profiler.

Massivt pvc isolerer dårligere end træ, da materialet har en bedre kulde/varme ledeevne. Derfor er pvc-profilerne opbygget med hulrum, der udnytter den isolerende effekt af luftrum. Hulrummene forvandler et dårligt isoleringsmateriale til et materiale med en høj isoleringsevne. Vinduer i plast har derfor i dag en god isoleringsevne.

Plastvinduer er et forholdsvist nyt produkt på det danske marked for vinduer. Vinduer i plast er mere udbredt i Tyskland. REHAU og Aluplast er to store tyske producenter af vinduer i plast.

Fordelen ved plastvinduer er, at der er et minimun af vedligehold - de skal ikke males, og de bliver ikke angrebet af råd og svamp. Hvis vinduesrammen dog får skader, kan det betyde, at hele vinduet skal skiftes, da man ikke kan reparere plast.

Vinduer i plast vil typisk være noget billigere end trævinduer.

Der er en æstetisk ulempe ved vinduer i plast. De vil typisk virke klodsede i ældre huse, og derfor anbefales plastvinduer ofte som en valgmulighed til nyere hus og byggerier. Man skal være opmærksom på, at vinduer med ramme og karm i plast ikke kan males. Man kan derfor ikke i vinduernes levetid skifte udseende/farve på sine vinduer.

Vedligehold:

Ingen malerarbejde, men vask af rammer og karme anbefales et par gange om året. Det kan ordnes i forbindelse med almindelig vinduespudsning.

Smør hængsler og beslag et par gange om året.

Tilbage