Free cookie consent management tool by TermsFeed Monterer af vinduer fra alle vinduesfirmaer | Vindues-pris.dk

Monterer af vinduer fra alle vinduesfirmaer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Storke vinduer, VELFAC, VELUX, Jydsk Vindueskompagni/JVK vinduer, Rationel, Pro Tec vinduer eller Primo vinduer - vi har tømrermesteren til dem alle.

Har du været ude og købe vinduer, og mangler nu en tømrer, der kan stå for leveringen om monteringen, så er Vindues-pris.dk et godt sted at starte.

Vi har stor erfaring i at formidle kontakt mellem vinduesmontører og private, der lige står og mangler en håndværker.

Indtast din opgave og få et prisoverslag på opgaven, så du i ro og mag kan danne dig et overblik over, hvad det koster at få monteret dine nye vinduer.

Få et gratis møde med en vinduesmontør

I forbindelse med din beregning vil vi så tage telefonisk kontakt til dig og tilbyde at arrangere et gratis og uforpligtende møde med en dygtig lokal håndværker, der vi komme forbi og give dig et konkret tilbud på udførelsen af opgaven.

Det er en godt idé at tage imod tilbuddet om et håndværkerbesøg, da en elektronisk beregnet pris aldrig fuldt ud vil kunne illustrere din aktuelle pris. Det er en prisindikation, der skal give dig et billede af, hvad det koster at få udfør den type opgave. Brug den som udgangspunkt for et håndværkermøde.

Vores håndværker-samarbejdspartnere er vant til at montere alle typer af vinduer - træ, plast og træ/alu - og forskellige vinduesmærker.

Vil du have arrangeret et møde med det samme, kan du ringe direkte til os på tlf: 7022 8014. Så vil en fra vores serviceafdeling sidde klar til at tage imod din opringning og aftale dato og tidspunkt for dit håndværkerbesøg med dig.