Free cookie consent management tool by TermsFeed VELUX tagvinduer - få prisen på levering og montering online nu

VELUX tagvinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vi bliver i godt humør af dagslys.

Ovenlysvinduer lader store mængder af naturligt lys strømme ind i vores bolig. Dagslys er med til at bevare vores velbefindende og giver os en god døgnrytme.

Udover at løfte på vores humør, skaber dagslys også et fantastisk spil med skygger og solstråler, der strømmer ind i vores bolig.

De fleste ovenlysvinduer er som standard med lavenergiglas. Placeringen af vinduerne har stor betydning for mængden af lys, der lukkes ind i boligen. Vær f.eks. opmærksom på om træer ol. vil skygge for lysindfaldet. Tagvinduer på skrå tagflader giver et godt lysindfald - jo højere tagvinduer placeres, jo mere lys kan der strømme ind og nedsætte behovet for kunstig belysning.

Mere sollys ved ovenlysvinduer end ved facadevinduer

Sydvendte tagvinduer vil naturligvis give det største lysindfald, men nordvendte tagvinduer vil også give en markant oplysning af rum.

Skal dine tagvinduer placeres højt, er det en god idé at overveje elektronisk betjening af vinduerne. Overvej om de skal kunne åbnes, og hvilket behov for afskærmning der vil være. Mulighederne inden for afskærmning strækker sig lige fra mørklægning til tynde skyggegardiner og persienner. Udendørs afskærmning af tagvinduerne vil også afskærme for varmeindstrømningen ved sollys, mens indvendig afskærmning giver mulighed for varmeindstrømning ved skyggetilstand.

VELUX vinduer kan monteres på de fleste tagtyper og hælninger på mellem 15°-55° - med specialfjedre op til 75°

I prisberegneren kan du beregne en pris på levering og montering af VELUX vinduer i tre forskellige størrelser. Indtast det antal af ovenlysvinduer, du vil have opsat, og modtag et vejledende tilbud på mail.

Idé - Skab en lystunnel

Har du en mørk fordelings- eller pistolgang, kan du forvandle rummet ved etableringen af ovenlysvinduer eller ovenlyskupler.

Placer en række ovenlysvinduer i gangen, og du vil få en langt bedre rumfornemmelse, skabe en naturlig lyssætning og nedsætte behovet for belysning i dagtimerne.

Få et møde med en håndværker, og hør mere om dine muligheder for VELUX ovenlysvinduer.