Free cookie consent management tool by TermsFeed Få et tilbud på levering og montering af nye vinduer - Start her

Få tilbud på levering og montering af nye vinduer

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Ny vinduer til boligen? På Vindues-pris.dk kan du undersøge prisen på nye vinduer.

Du bruger prisberegneren, øverst på siden, til at udregne en vejledende pris på levering og montering af vinduer.

Indtast dine oplysninger i de relevante felter i prisberegneren. Har du ingen 1. sal eller tagvinduer, springer du disse felter over og trykker Beregn Prisen.

Du modtager et vejledende tilbud på montering af nye vinduer og døre pr. mail. Prisen i tilbuddet er en prisindikation på den indtastede opgave og skal give dig en idé om, hvad det koster at få nye vinduer.

Ønsker du en mere konkret pris, skal du have fat i en håndværker, der kan foretage en besigtigelse. Er du interesseret i at få et håndværkerbesøg, kan du få arrangeret et hos os.

Få et gratis møde med en håndværker

Vi ringer til dig og i forbindelse med din prisberegning for at tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en håndværker. Vi aftaler tid og sted, og så finder vi frem til den rette fagmand til din opgave.

På mødet vil håndværkeren se opgaven an og komme med et tilbud på levering og montering af dine nye vinduer.

Fordelen med et håndværkerbesøg er, at du vil få mulighed for at få en snak med en fagmand om vinduesudskiftningen, og høre hvad denne vil anbefale i forbindelse med din renovering.

Vi har stor erfaring i at formidle møder mellem private og fagfolk. Vi stræber efter altid at kunne arrangere møder med håndværkere fra samme lokalområde som dit eget. På den måde er du sikker på at møde en lokalkendt håndværker, og der vil ikke være unødvendige kørselsudgifter.

Vi samarbejder med håndværkere på tværs af landet og dækker det meste af Danmark. Vindues-pris.dk er en effektiv måde at finde en god håndværker, der kan montere dine nye vinduer og døre.

Lav en prisberegning med det samme.