Free cookie consent management tool by TermsFeed Nye vinduer og døre - priser | Beregn din pris online på 2 min.

Nye vinduer og døre - priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Hvad koster nye vinduer og døre? Prøv vores online prisberegner og få din pris pr. mail med det samme - hurtigt, nemt og helt uforpligtende!

Det er nemt at beregne priser på nye vinduer og døre på Vindues-pris.dk. Sådan gør du:

  1. Vælg den relevante kategori og materialet, som vinduerne og/eller dørene skal være konstrueret i.
  2. Find de vinduer og døre, der passer bedst til dine behov og ønsker, og indtast antal.
  3. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast din mailadresse.
  4. Du modtager nu din vejledende pris på nye vinduer og døre pr. mail.

Det er altid gratis og helt uforpligtende at anvende beregneren på Vindues-pris.dk, og du er velkommen til at beregne flere priser, hvis du har lyst til dette.

Valg af nye vinduer og døre

Hvilke typer døre og vinduer, skal du vælge? Svaret afhænger af dine behov og dine præferencer.

Vinduer og døre i træ er klassiske, organiske og passer til langt de fleste hustyper. De er særligt velegnede i til villaer og nybyggeri. Vinduer og døre i træ kræver nogen pleje med tiden, men det flotte udseende gør op for den ekstra indsats.

Vinduer og døre i alu/træ er for dig, der gerne vil have vejrbestandige vinduer og døre, men samtidig bibeholde træets varme og naturlige udseende inde i huset. Vinduer og døre i alu/træ er nemlig konstrueret af en trækerne beklædt på ydersiden med aluminiumsprofiler eller lignende. Døre og vinduer af denne type kræver meget mindre vedligeholdelse.

Vinduer og døre i plast er den vedligeholdelsesfrie løsning, der særligt egner sig til nyere huse, skoler, institutioner, erhvervsejendomme og lignende. Plastrammerne kræver kun en afvaskning engang imellem og er desuden billigere end mange af alternativerne.

Se grafiske tegninger af de forskellige vindues- og dørtyper her.

Indhent et tilbud på nye vinduer og døre

Da vores prisberegner ikke kan tage stilling til alle de specifikke detaljer og forhold i forbindelsen med leveringen og monteringen af nye vinduer og døre, er det, du modtager, en vejledende pris på nye døre og vinduer - altså en vurdering af prisniveauet på opgavetypen.

Derfor tilbyder vi også - til dig, der også gerne vil have et konkret tilbud på nye vinduer og døre - at arrangere et gratis, personligt møde med en vinduesmontør hjemme hos dig.

Denne service er landsdækkende! Uanset hvor i Danmark du bor, samarbejde vi med en vindues- og dørmontør fra dit lokalområde, som har tid til og mulighed for at komme hjem til dig, se på din opgave og udarbejde et godt tilbud på dine nye vinduer og døre.

Book et møde og få et tilbud - Se her hvordan.