Free cookie consent management tool by TermsFeed Få et tilbud på nye facadedøre | Beregn en vejl. pris online her

Få et tilbud på nye facadedøre

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Find prisen på nye døre til huset her - hurtigt og nemt!

På Vindues-pris.dk kan du undersøge prisen på levering og montering af nye facadedøre, hoveddøre og terrassedøre.

Du udfylder de relevante felter i prisberegneren og beregner en vejledende pris på montering af nye facadedøre. Du noterer antallet af døre ud for den relevante dørtype, som du finder nederst inden for hver kategori.

Skal du have monteret en dørtype, der ikke er illustreret, så vælg og noter antallet ud for alm. døre - det kan f.eks. være en terrassedør.

Har du meget specielle ønsker, eller skal have skåret en ny dør, skal du have fat i en fagmand og høre dennes vurdering mht. pris.

Prisberegneren beregner en vejledende pris til dig ud fra højeste fællesnævner på landsplan. Prisen vil derfor ikke give et nøjagtigt billede af prisen for din dørudskiftning, det kræver en besigtigelse.

Få aftalt et møde med en fagmand

Vil du gerne have klar besked om prisen på nye døre, kan vi arrangere et gratis og uforpligtende møde med en dygtig håndværker.

Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning og får en snak med dig om din opgave. Skulle du efterfølgende være interesseret i at få en håndværkervurdering, aftaler vi tid og dato for et besøg.

Vindues-pris.dk er en nem og effektiv måde at finde en håndværker til dine facadedøre og vinduer. Vi tager os af arbejdet med at opstøve en fagmand, og den indledende prisberegning er en god forberedelse for dig til mødet med håndværkeren.

Prisberegneren giver dig gode muligheder for at forberede dig på prisniveauet for levering og montering af nye døre. Husk at det er vigtigt at have en indledningsvis god snak med håndværkeren om opgaven. Spørg gerne ind til prisen, og hvad præcist den dækker over. Gælder det f.eks. også bortskaffelse af de gamle døre?

Kom i gang med din dørudskiftning, Beregn en pris på 2 minutter.