Free cookie consent management tool by TermsFeed Montering af nye dør og døre efter mål? Indhent et gratis tilbud

Montering af nye døre og døre efter mål

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Udskiftning af facadedøre?

Med prisberegneren på Vindues-pris.dk kan du også udregne priser på udskiftning af døre.

Montering og isætning af nye hoveddøre, terrassedøre og bryggersdøre udføres stort set efter samme metode. Når du beregner en pris på montering af døre, noterer du antallet ud for den type dør, du skal have isat.

Beregningen giver dig en prisindikation på udskiftning af dørene. Prisen skal betragtes som en vejledning til dig, som du kan bruge som forberedelse i forbindelse med et møde med en håndværker.

Ønsker du en konkret pris på montering og isætning af nye døre, skal du have en fagmand forbi, der kan foretage en vurdering. Vi ringer dig op i forbindelse med din prisberegning for at tilbyde dig et gratis og uforpligtende møde med en håndværker. Her vil du få mulighed for at få en snak med en håndværker om udførelsen af opgaven og en konkret pris på udskiftning af dine døre.

Døre efter mål

Prisberegneren tager udgangspunkt i døre på standardmål. Har du en dør på specielle mål, skal du tage en snak med håndværkeren, hvorvidt det kan lade sig gøre at få udført døre på mål.

Skal du have lavet nye døre efter mål, kan du vælge at foretage en beregning på en alm. dør. Så har du et udgangspunkt for, hvad det koster at få en ny dør. Du kan også vælge at ringe direkte til os på tlf: 7022 8014 og få arrangeret et møde med en lokal håndværker med det samme.

Med døre efter mål er det særdeles vigtigt, at tilbuddet tager udgangspunkt i en håndværkers vurdering.