Free cookie consent management tool by TermsFeed Facadedøre - Priser | Beregn pris på nye facadedøre på 2 min.

Facadedøre - Priser

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med projektet

Beregn prisen her

Vil du gerne vide, hvad nye facadedøre koster? Prøv vores online prisberegner, og få en vejledende pris på nye døre pr. mail nu.

Med prisberegneren kan du både beregne priser på facadedøre, vinduer og tagvinduer.

Så nemt er det: Indtast din opgave med de relevante detaljer og din mailadresse - så får du en mail med prisen på dine nye facadedør med det samme.

Det er naturligvis helt gratis og fuldstændigt uforpligtende at anvende prisberegneren, og du er velkommen til at beregne flere priser på facadedøre, vinduer og tagvinduer, hvis du gerne vil sammenligne prisniveauer.

Hvad er en facadedør?

En facadedør er en dør, der er placeret i husets facade. Facadedøre fungerer - i modsætningen til indvendige døre - som klimaskærm og skal derfor leve op til visse kvalitetskrav, heriblandt også korrekt montering.

Monteringen af en facadedør udføres bedst af en kvalificeret fagmand, da det er vigtigt, at den monteres på en måde, så man ikke risikerer varmetab, fugtskader, personskader mv. Har man tømrer- eller murererfaring, kan man dog godt udføre opgaven selv.

Læs mere om sikkerhed og krav mht. monteringen af døre og vinduer her.

Facadedøre kan typisk fås i træ, plast samt træ og aluminium. Terrassedøre regnes også for at være facadedøre sammen med hoveddøre, kælderdøre og lignende.

Du kan se eksempler på tegninger af facadedøre her

Indhent et tilbud på din nye facadedør

Når du beregner en pris på en facadedør med vores online beregner, vil vi også gerne hjælpe dig med at komme godt i gang med dit projekt.

Vi tilbyder - som en gratis og uforpligtende service - at hjælpe dig med at indhente et konkret tilbud på nye facadedøre. Derfor vil vores medarbejder, når du ringes op efter beregningen, tilbyde at arrangere et personligt møde med en fagmand, som har tid og mulighed for at komme ud og kigge på din opgave.

Fagmanden kommer hjem til dig, ser på din opgave og udarbejder herefter et godt tilbud på leveringen og monteringen af din nye facadedøre. Dette tilbud er du fri til at takke ja eller nej til.

Hvis et møde med en fagmand ikke er relevant i din situation, så er du naturligvis velkommen til at takke nej.

Læs mere om vores gratis service her - Om Vindues-pris.dk