ePrivacy and GPDR Cookie Consent Script by Cookie Consent Vindues-pris.dk | Få prisen på nye vinduer og døre på 2 min.

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Landin & Heyco Byg & Entreprise ApS
Dorte
23. Februar 2021

Vi har fået udskiftet 9 indvendige døre med massive fyldningsdøre fra Swedoor. Projektet har kørt fint, lige fra første kontakt til dørene var monteret. Tilbudsfasen har kørt fint, bla fordi tømrermester har været god til at vende hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Tømrerne som udførte arbejdet kom til aftalt tid, var omhyggelige med arbejdet, venlige og lydhøre overfor vores ønsker - og ryddede pænt op efter endt arbejde.

WOODCRAFT ApS
E/F
21. Februar 2021

Vi havde oprindelig entreret med Joka ApS. Efter 4 brudte aftaler over 1,5 måned hvor vi selv måtte ringe og rykke for info og efter at have hørt på utallige dårlige undskyldninger om medarbejdere der var "hjemme på ferie" osv. osv. valgte vores ejerforening at tage kontakt til Woodcraft for at høre om de stadig ville påtage sig opgaven efter at vi havde fravalgt dem for 2 måneder siden pga. prisen. Det ville de gerne og inden for 2 uger var stakittet sat op alt var 100% i orden og som vi havde aftalt. Prisen på det oprindelige tilbud holdt de også. Alt blev pænt ryddet op efter de var færdige. Jeg kan klart anbefale Woodcraft også selv om prisen ikke var på niveau med de billigste tilbud, men man får desværre ofte hvad man betaler for. Vi vil helt sikkert bruge Woodcraft næste gang vi skal have udført arbejde i ejerforeningen.

Søften Tagrenovering ApS
Gitte
16. Februar 2021

Projekt: Vinkelhus fra 1977 med asbest eternittag. Først besøg af Simon Skjøde (den ene ejer) hvor vi gennemgik mulighederne for tag og næste dag modtog vi et tilbud pr. mail. Vi havde herefter nogle spørgsmål og ændrede projektet fra eternitplader til betontagsten. Nyt tilbud igen dagen efter. Projektet blev nyt tag med Monier BC 25 betontagsten med nyt undertag, ændring af skorsten, 3 nye gavle med Hardie plank, lodret montering, nye skotrender/tagrender, nye sternbrædder,loftisolering med 20 cm papirgranulat samt ny isoleret loftslem med trappestige. Ca. en uge før opstart blev vi kontaktet og torsdag inden opstart kom Brian ( 2. ejer) og Casper og gennemgik projektet. Hele projektet blev gennemført i løbet af 2 uger. Taget blev fjernet i tørvejr og undertag pålagt. Taget var nu tæt og vi skulle ikke bekymre os om regn og sne. Casper og hans team af dygtige, flinke unge mennesker trodsede sne og hård frost og arbejde hver dag fra tidlig morgen, målrettet på vores projekt. Opstod der spørgsmål, kom Casper og ringede på døren og vi fik en snak om mulighederne, ligesom de betænkeligheder og ønsker, vi kom med undervejs, blev behandlet positivt og imødekommende. Alt blev løst efter vores ønsker. Utrolig kompetente, flinke og høflige mennesker. Vi kan kun give vores allerbedste anbefaling af Søften Tagrenovering/Altitag.dk

Murermester Nicki Sørensen ApS
Bjarne
11. Februar 2021

I forbindelse med opsætning af nye stikkontakter i et værelse havde elektrikeren fræset flere kanaler i muren. Jeg havde derfor brug for en murer, der kunne lukke disse kanaler. Jeg kontaktede murermester Nicki Sørensen, som jeg kunne se havde gode anmeldelser, og jeg blev ikke skuffet. Han kunne komme dagen efter, hvilket han gjorde til den aftalte tid, og han lavede et super godt arbejde med at få lukket kanalerne i muren. Han gav også gode råd i forbindelse med noget løsnet puds i væggen. Jeg vil helt klart anbefale Nicki Sørensen til andre, der skal bruge en murer.

Bahn Malerservice v/Flemming Schrøder Bahn
Hans
11. Februar 2021

Fik lavet microcement-gulv i badeværelset inklusiv brusekabinen. Det var en reparation af tidligere ejers gør-det-selv arbejde. Det er blevet superfint. Hele processen var god. Både planlægning, kommunikation og resultatet. Kan godt anbefales til at lave microcement i badeværelse

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps
Dan
9. Februar 2021

Brødrene Gottlieb tømrer & Total entreprise Aps overholdte alle aftaler i forbindelse med udskiftning af vinduespartiet på vores altan. De mødte til tiden, 4 mand høj og udførte opgaven på en dag parallelt med en lignende opgave i en anden lejlighed i ejendommen. De var meget imødekommende, behagelige at omgås og sidst men ikke mindst, de gjorde rent efter arbejdets afslutning :-) Så de får vores varmeste anbefalinger!

TME-Byg ApS
Merete
4. Februar 2021

Primært badeværelse men også nedrivning af væg, gennemgang af el mm

Tømrermester Per Winther
Berit
28. Januar 2021

Per Winther har endnu en gang tryllet i vores gamle skønne hus. Denne gang har vi fået nyt køkken. Ud over opsætning af køkkenelementer, har Per bl.a. isoleret gulvet, opsat nye lofter, skiftet et vindue om til en terrassedør mv. Per er en dygtig håndværker, og han er super god til at finde løsninger på udfordringer, der opstår undervejs. Jeg kan kun anbefale Per Winther!

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.